Computerproblemen? 06 - 211 166 62 Telefoonproblemen? (0187) - 48 76 16

 

Reparatie computers
U kent het misschien ook wel; Wilt u een leuke foto van uw dochter uitprinten, doet de printer het ineens niet. Of; U zet uw computer aan en deze reageert ineens helemaal niet. Computerproblemen, iedereen heeft er wel eens mee te maken. U wilt dan het liefst zo snel mogelijk een oplossing. Wij stellen ons dan ook graag aan u voor: the toolmen.

Uw computer en bijna alle andere elektronica laten repareren op Goeree Overflakkee en Voorne Putten, dat kan met de computerreparatiedienst van the toolmen. Eventueel bij u thuis worden allerhande problemen opgelost door vakmensen.

U kunt zakelijk of privé een onderhoudscontract afsluiten, voor 60 euro per jaar komen we twee keer bij u langs om de computer te controleren en op te schonen. Zakelijk zijn er ook 1,5 uurs servicecontracten. Dan zit u nooit meer te lang met een kapotte pc, printer etc.

Verkoop computers
Naast reparatie worden er ook computers en randapparatuur verkocht. De meest gangbare apparatuur hebben we op voorraad, anders wordt het voor u besteld, zodat u altijd de meest recente uitgave van een product heeft. We hebben altijd wel een leuke aanbieding voor u, belt u anders even gewoon 0187 - 48 96 87. Wij staan u graag te woord!

Direct een afspraak maken

U kunt bij ons heel simpel en snel uw toestel laten repareren. Dit doet u door op deze link te klikken.

Lees hieronder hoe klanten onze service ervaren.

  • "Al onze werknemers hebben een iPhone van de zaak. Omdat zij veel met stof in aanraking komen gaat de microfoon nogal eens kapot. The Toolmen repareert dit zeer snel voor ons."


    - PADMOS B.V.
  • "Wij kozen voor the toolmen omdat zij niet alleen telefoons maar ook laptops kunnen repareren. Ze hebben vakkundig 2 telefoons, een tablet en een laptop voor ons gerepareerd. Bedankt toolmennen!"


    - Tegelzettersbedrijf Van der Welle - De Vos
  • "Al onze werknemers hebben een iPhone van de zaak. Omdat zij veel met stof in aanraking komen gaat de microfoon nogal eens kapot. The Toolmen repareert dit zeer snel voor ons."


    - PADMOS B.V.