Computerproblemen? 06 - 211 166 62 Telefoonproblemen? (0187) - 48 76 16

 

Kan ik op mijn reparatie wachten?

Dat kan, maar spreek dit van tevoren wel af, want als het druk is, kan het wat langer duren. Ook kunnen er onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor de reparatie langer kan duren.
Als u de mogelijkheid heeft, kunt u het toestel bij ons afgeven. Dit is voor ons het fijnst omdat wij dan zonder tijdsdruk kunnen repareren.


Hoe lang ben ik mijn toestel kwijt?

Als het gaat om een standaard reparatie (bijvoorbeeld scherm) duurt dit gemiddeld 30 tot 45 minuten.
Afhankelijk van het merk.


Waar kan ik mijn reparatie brengen?

U kunt uw apparaat brengen aan de Bommelsedijk 19a te Achthuizen. Ons pand ligt gelegen langs de N498 tussen Oude Tonge en Schaapsweg.
Bij de afslag Achthuizen gaat u gelijk de eerste afslag links de dijk af. Bij het witte huis gaat u rechtdoor om achter op het erf links af te slaan. 
In het houten kantoor onder de kleine windmolen vindt u onze reparatiedienst.

Is het mogelijk dat mijn reparatie thuis wordt gebracht?

Ja, dat kan als het op de route van onze medewerkers naar huis ligt (Middelharnis) dan kunnen we afspreken wanneer we het toestel afgeven. Tegen een kleine vergoeding is dit ook in andere dorpen mogelijk.


Direct een afspraak maken

U kunt bij ons heel simpel en snel uw toestel laten repareren. Dit doet u door op deze link te klikken.

Lees hieronder hoe klanten onze service ervaren.

  • "Al onze werknemers hebben een iPhone van de zaak. Omdat zij veel met stof in aanraking komen gaat de microfoon nogal eens kapot. The Toolmen repareert dit zeer snel voor ons."


    - PADMOS B.V.
  • "Wij kozen voor the toolmen omdat zij niet alleen telefoons maar ook laptops kunnen repareren. Ze hebben vakkundig 2 telefoons, een tablet en een laptop voor ons gerepareerd. Bedankt toolmennen!"


    - Tegelzettersbedrijf Van der Welle - De Vos
  • "Al onze werknemers hebben een iPhone van de zaak. Omdat zij veel met stof in aanraking komen gaat de microfoon nogal eens kapot. The Toolmen repareert dit zeer snel voor ons."


    - PADMOS B.V.