Computerproblemen? 06 - 211 166 62 Telefoonproblemen? (0187) - 48 76 16

 

Na de reparatie behoud u standaard al uw gegevens die op het toestel staan. Dit geldt niet als wij een software update of herstel moeten uitvoeren, dan kunt u het beste thuis een back-up maken voordat u het toestel aanbiedt. 

1. De service van iRepair wordt aangeboden met betrekking op alle apparatuur waarop iRepair volgens de betreffende fabrikant reparaties mag uitvoeren. Het is mogelijk dat iRepair incidenteel de apparatuur naar de betreffende fabrikant moet doorsturen voor specialistische reparatie. Hierdoor kan uw telefoon langer dan het beloofde aantal werkdagen in reparatie zijn. iRepair zal u dan een leentoestel aanbieden die na reparatie weer wordt ingeleverd.

2. iRepair is niet verplicht de service te verlenen (of te blijven verlenen) in situaties waarbij iRepair bemerkt dat uw apparatuur naar het redelijk oordeel van iRepair om economische redenen niet meer te repareren is (bijvoorbeeld in situaties waarbij de apparatuur door onjuist gebruik of opzettelijke nalatigheid is beschadigd, of wanneer de apparatuur is blootgesteld aan water of een andere vloeistof).

3. U aanvaardt dat ú alleen verantwoordelijk bent voor het maken van reservekopieën van belangrijke gegevens die op de apparatuur zijn opgeslagen voor aanvang van de service en u erkent hierbij dat deze gegevens verloren kunnen gaan tijdens het verlenen van de service.

4. De garantie op de reparatie geldt 90 dagen op de uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte materialen. Uiteraard met uitzondering van vloeistofschade of later toegebrachte val-/druk en stootschade.

5. De prijs voor de service is de opgegeven prijs of op de website van iRepair vermelde prijs (die iRepair in geval van een vergissing kan wijzigen), de prijs die in de laatst gepubliceerde prijslijst wordt vermeld op de datum waarop iRepair uw order accepteert.

6. iRepair respecteert uw persoonlijke gegevens wanneer iRepair overeenkomt de service te verlenen, beschouwt iRepair de gegevens die u verstrekt als persoonlijk. iRepair gebruikt de informatie alleen om de service en de activiteiten van iRepair te beheren;

7. U erkent dat iRepair wellicht de fabrieks-/standaardinstellingen van de fabrikant voor uw apparatuur op de beginwaarden moet instellen om de service uit te voeren. In het geval van een mobiele telefoon die is vrijgegeven voor gebruik op alle netwerken, kan dit ertoe leiden dat de mobiele telefoon weer in een vergrendelde status wordt gebracht. U gaat er hierbij mee akkoord dat u verantwoordelijk bent voor alle kosten die u uw netwerkleverancier verschuldigd bent om de mobiele telefoon nadien te ontgrendelen of van de kosten die hier anderszins uit voortvloeien.

8. Voor het repareren of vervangen van onderdelen in het toestel is het mogelijk dat de voor of achterkant van het toestel afgehaald moet worden. Daarbij wordt uiterst professioneel en zorgvuldig te werk gegaan, maar het kan voorkomen dat voor of achterkant beschadigd of breekt. Bijvoorbeeld doordat er al haarscheurtje in zat. Tevens kan bij sommige toestellen de folie achter het glas beschadigd raken. Deze dingen zijn niet te voorkomen en kunnen iRepair niet worden aangerekend. Reparatiekosten om toestel weer in zo'n geval als nieuw te maken zijn dan een som van onderdeel intern plus voor- en of achterscherm. 

 

9. Als u een waterdicht toestel bij ons brengt voor reparatie kan het toestel na de reparatie niet gegarandeerd zijn waterdichtheid behouden. In geval van waterschade na de reparatie is iRepair hiervoor niet verantwoordelijk.

 

Direct een afspraak maken

U kunt bij ons heel simpel en snel uw toestel laten repareren. Dit doet u door op deze link te klikken.

Lees hieronder hoe klanten onze service ervaren.

  • "Al onze werknemers hebben een iPhone van de zaak. Omdat zij veel met stof in aanraking komen gaat de microfoon nogal eens kapot. The Toolmen repareert dit zeer snel voor ons."


    - PADMOS B.V.
  • "Wij kozen voor the toolmen omdat zij niet alleen telefoons maar ook laptops kunnen repareren. Ze hebben vakkundig 2 telefoons, een tablet en een laptop voor ons gerepareerd. Bedankt toolmennen!"


    - Tegelzettersbedrijf Van der Welle - De Vos
  • "Al onze werknemers hebben een iPhone van de zaak. Omdat zij veel met stof in aanraking komen gaat de microfoon nogal eens kapot. The Toolmen repareert dit zeer snel voor ons."


    - PADMOS B.V.